SDI-uddannelser til Service Desken

Service Desk Institute (SDI) er det ledende professionelle organ for alle, der arbejder inden for områderne IT Service og Support.

SDI-uddannelser til Service Desken

ØBERG Partners er pr. 1. januar 2015 stolte af at have indgået samarbejde med Service Desk Institute (SDI) omkring uddannelse såvel som modenhedsmåling inden for området IT Support. ØBERG Partners er Service Desk Institutes første partner i Skandinavien. 

Service Desk Institute er det ledende professionelle organ for alle, der arbejder inden for områderne IT Service og Support. Service Desk Institute har skabt forbindelse mellem IT-service-professionelle over hele verden siden 1988.

Service Desk Institute sætter den internationalt anerkendte best practice-standard for service desken og service desk-professionelle. Det er inden for disse standarder, at SDIs professionelle opkvalificerings- og certificeringsprogrammer bliver formet.

Service Desk Institue er passionerede omkring at hjælpe service desken med at gøre en forskel og realisere deres fulde potentiale. De lover at levere enestående, sjove og inspirerende kundeoplevelser samt støtte, guide og uddanne dem, der er dedikerede til at forbedre deres egen servicerejse.

I den forbindelse kan vi nu tilbyde 4 forskellige former for uddannelse fra SDIs kvalificeringsprogram:

  • Service Desk Foundation-uddannelse
  • Service Desk Analyst-uddannelse
  • Service Desk Senior Analyst workshop
  • Service Desk Manager-uddannelse

De tre uddannelser har alle en internationalt anerkendt kvalificering ved AMPG International®.

Partners

ØBERG Partners fokuserer på at skabe og udvikle omkostningsbevidste og effektive IT-organisationer, der sætter forretningen og kunderne i højsæde, med fokus på at flytte IT-organisationen væk fra en siloorienteret tankegang og hen til en tværorganisatorisk procesorientering. For os sker det gennem forståelse og modenhedsudvikling.  

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.