Kurser

ØBERG Partners er akkrediteret kursusleverandør.

Kurser til IT Professionelle

ØBERG Partners er specialister i IT Service Management. Vi rådgiver, vejleder og uddanner vores kunder, så de får det bedste udgangspunkt for at effektivisere og optimere i deres virksomheder og personligt dygtiggøre sig inden for IT Service Management. 

ØBERG Partners er akkrediteret kursusleverandør, og vi underviser i ITIL®- og Support Center-kurserne fra HDI i USA. Herudover har vi valgt at udbyde de bedste IT-uddannelser fra andre leverandører, bl.a. IT Business Management & Leadership fra IT Leader i UK.

ØBERG Partners afholder virksomhedskurser hos virksomhederne selv: Vi kommer overalt i Danmark.

Kontakt ØBERG Partners på telefon 7620 0131 eller e-mail: info@oberg-partners.com, hvis du vil vide mere.

Partners

ØBERG Partners fokuserer på at skabe og udvikle omkostningsbevidste og effektive IT-organisationer, der sætter forretningen og kunderne i højsæde, med fokus på at flytte IT-organisationen væk fra en siloorienteret tankegang og hen til en tværorganisatorisk procesorientering. For os sker det gennem forståelse og modenhedsudvikling.  

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.