Om ØBERG Partners

Nedenfor kan du læse mere om ØBERG Partners samt om vores tilgang og visioner.

Konsulentvirksomhed

ØBERG Partners er en konsulentvirksomhed, der har eksisteret siden 2002, med fokus på organisering og processer inden for IT Service Management. Med vores solide erfaring og kompetente konsulenter rådgiver vi i forhold til at skabe fundamentet for, at IT-organisationer bevarer styring og kontrol i et omskifteligt miljø.

Vi tilbyder uvildig og kompetent rådgivning samt uddannelse, og vi har en komplet palette, der støtter op om IT-organisationens udvikling. Vi er stolte af at være én af de få værktøjsleverandøruafhængige ITSM-konsulentvirksomheder. Vores kundegruppe ligger inden for Top 100 private og offentlige virksomheder i Danmark.

Vi skaber stærke projekter gennem stærke relationer

ØBERG Partners’ tilgang til IT Service Management-design, -implementering og -udvikling er, at den skal være teoretisk velfunderet, og at teorien er kædet op på praksis. Derfor er vores projekter altid baseret på kundens dagligdag, som også vil være centrum for projektet.

Det er vigtigt for os, at ejerskabet af processerne og projekterne ligger hos kunden selv. På den måde fungerer ØBERG Partners rådgivende, og for os er det den rette tilgang til konsulentarbejde.

Vi opkvalificerer derfor nøglemedarbejdere, så kunden selv kan fortsætte arbejdet, efter ØBERG Partners har forladt virksomheden. Vi arbejder efter aftalte mål og resultater, der fastsættes sammen med kunden i planlægningsfasen for på den måde at kunne sikre, at det fælles mål opnås.

Vi har kun succes, hvis kunden oplever succes, og det sker for os ved, at alle mål og resultater bliver opfyldt. Dette understøtter vi med adskillige business cases.

Vi er akkrediteret ITIL®-instruktør hos Dansk IT. Ydermere samarbejder vi med adskillige gode partnere for at sikre os at have en kursusportefølje, der altid støtter op om vores konsulentydelser.

Hvis du ønsker mere information, vil vi anbefale dig at kigge videre rundt på hjemmesiden – eller kontakte os på telefon 76 20 01 31 eller e-mail info@oberg-partners.com.