Projektledelse

ØBERG Partners har stået i spidsen for mange projekter inden for IT Service Management.

Projektledelse

ØBERG Partners er specialister inden for IT Service Management. Vi står for den kompetente og uvildige rådgivning, når vi hjælper danske virksomheder videre i udviklingen af deres Service Management-organisation.

Der er mange tilgange til at arbejde med IT Service Management, og ØBERG Partners har stået i spidsen for mange projekter, hvor det ikke har været IT Service Management i fokus, men hvor vores erfaring med IT Service Management har været en stor styrke og en hjælp til at sikre en god gennemførelse af projekterne.

De projekter, hvor ØBERG Partners har opnået stor erfaring, og hvor vi har kunne bruge vores IT Service Management-erfaring, er bl.a.:

  • Projektledelse på opkøb af nye virksomheder, herunder merge og transition af IT-systemer og IT-infrastruktur
  • Projektledelse på outsourcing og cut-out-aktiviteter til 3part leverandør
  • Projektledelse system konsolidering og implementering
  • Projektledelse af udbudsprojekt for IT-infrastruktur og netværk
  • Projektledelse på IT Service Management-projekter
  • Projektledelse på IT Asset Management-projekter

Har I brug for hjælp til specifikke projekter, så kontakt os, og lad sammen lave en vurdering, om vores erfaring vil være til gavn for jer.

Partners

ØBERG Partners fokuserer på at skabe og udvikle omkostningsbevidste og effektive IT-organisationer, der sætter forretningen og kunderne i højsæde, med fokus på at flytte IT-organisationen væk fra en siloorienteret tankegang og hen til en tværorganisatorisk procesorientering. For os sker det gennem forståelse og modenhedsudvikling.  

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.