Vi skaber stærke projekter igennem stærke relationer

ØBERG Partners er en konsulentvirksomhed, der har eksisteret siden 2002, med fokus på organisering og processer inden for IT Service Management. Med vores solide erfaring og kompetente konsulenter rådgiver vi i forhold til at skabe fundamentet for, at IT organisationer bevarer styring og kontrol i et omskifteligt miljø. Vi tilbyder uvildig og kompetent rådgivning og uddannelse og har en komplet palette, der støtter op om IT organisationens udvikling. Vi er stolte af at være en af de få værktøjs leverandøruafhængige ITSM konsulentvirksomheder. Vores kundegruppe ligger inden for Top 100 private og offentlige virksomheder i Danmark. ØBERG Partners fokuserer på at skabe og udvikle omkostningsbevidste og effektive IT organisationer, der sætter forretningen og kunderne i højsæde, med fokus på at flytte IT organisationen væk fra en siloorienteret tankegang og hen til en tværorganisatorisk procesorientering. For os sker det igennem forståelse og modenhedsudvikling.

ØBERG Partners tilgang til IT Service Management er at det skal være praktisk funderet baseret på en teoretisk velfunderet baggrund. Målet er, at IT Serice Management skaber værdi både tværs af organisationen og i forhold til kunderne. Det er vigtigt for os, at ejerskabet af processerne og projekterne ligger hos kunden selv. På den måde fungerer ØBERG Partners rådgivning og for os er det den rette tilgang til konsulentarbejde. Igennem et samarbejde med os sikre vi en et lærings projekt, hvor nøglemedarbjedere bliver opkvalificerer. Vi arbejder efter aftalte mål og resultater, der fastsættes sammen med kunden i planlægningsfasen for på den måde at kunne sikre, at det fælles mål opnås. Vi har kun succes, hvis kunden oplever succes og det sker for os ved at alle mål og resultater bliver opfyldt. Dette understøtter vi med adskillige business cases.

Vi er akkrediteret ITIL® instruktør hos Peoplecert. Ydermere samarbejdere vi med adskillige gode partnere for at sikre os at have et kursusportefølje der altid støtter op om vores konsulentydelser.

Hvis du ønsker mere information vil vi anbefale dig at kikke videre her eller kontakte os på telefon 76 20 01 31 eller email info@oberg-partners.com.

Kontakt os

ØBERG Partners ApS