ITAMorg ApS

ØBERG Partners er fornyligt indgået i et samarbejde med ITAMOrg om at udbrede fokus på IT Asset Management bl.a. igennem uddannelse. Derfor kan ØBERG Partners nu tilbyde uddannelse som Software Asset Manager.

IT Asset Management Organisation er en ny international, professional og uafhængig medlemsorganisation der henvender sig til individer og private såvel som offentlige organisationer, af enhver størrelse.

ITMOrg kom til verden med det formål at give IT professionelle et forum hvor IT Asset Management kan få samme opmærksomhed og udvikling, som IT Service Management. ITAMOrg ønsker at støtte op om den eksisterende IT organisation og de best practices der allerede er implementeret i disse. De ønsker at give alle der arbejder inden for ITAM, om der er tale om en CIO eller en Procurement Manager, eller em supporter i Help Desk muligheden for at forstå deres rolle og ansvar i ITAM Best Practice.

ITAMOrg har sat en organisation op der skal give alle professionelle inden for ITAM et sted hvor de kan udvikle og vokse professionelt, med fokus på vidensdeling. Herunder er der branche events så som gå-hjem-møder og konference. Ligeledes vil ITAMOrg gerne være med til at højne kompetence niveauet inden for området, igennem uddannelse. ITAMOrg har allerede afholdt deres Software Asset Management kursus med succes og vil i løbet af det næste år lancere yderligere kurser bl.a. IT Asset Management Foundation som kommer på markedet i november 2014.

ITAMOrg er en medlemsorganisation der arbejder inden for områderne:

  • Software Asset Management (SWAM)
  • Hardware Asset Management (HWAM)
  • Mobile Asset Management (MOAM)
  • Service (og Cloud) Asset Management (SEAM)
  • People & Information Asset Management (PINAM)

Kontakt information:

ITAMOrg ApS
Vendersgade 1, 1 th
DK-7000 Fredericia
Tel: (+45) 76200131
Mail: info@itamorg.com
Hjemmeside: http://itamorg.com/

Katalog

Kontakt os

ØBERG Partners ApS