IT Procesoptimering & forankring

De fleste IT afdelinger opererer efter processer, der har til formål, at sikre en god service overfor kunderne. Når vi møder vores kunder, ser vi oftest at processerne er egenudviklede over længere tid. Processerne er typisk ikke beskrevet og desværre er de heller ikke kendt/anerkendt af alle brugere. Vi kan måle, at dette har negativ betydning for kundetilfredsheden.

Da de fleste IT afdelinger allerede har etableret processer - i en eller anden form, så er der sjældent brug for at beskrive nye processer fra bunden. Derimod er der et stort behov for at få de eksisterende processer optimeret, kvalitetssikret og forankret hos brugerne - dette er en proces i sig selv.

ØBERG Partners har stor erfaring i målrettet procesoptimering baseret på ITIL® Best Practice – men med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og formåen. Vi rådgiver vores kunder til at involvere brugerne på et tidligt tidspunkt i procesarbejdet. Dette gavner den efterfølgende forankring, for det er svært at vende ryggen til sine egne ideer……

Kontakt ØBERG Partners på telefon 7620 0131 eller e-mail: info@oberg-partners.com, hvis du vil vide mere.

Næste kursus

Om kurset

ITIL Foundation
27. februar - 1. marts 2017
København - Se mere

Om os

ØBERG Partners er en konsulentvirksomhed, der har eksisteret siden 2002, med fokus på organisering og processer inden for IT Service Management.

Kontakt os

ØBERG Partners ApS